PokerStars upplever ett nytt bisarrt problem som har förhindrat pokerspelare från att komma in på och njuta av spelet på licensierade marknader.

GeoComply, mjukvaruföretaget som en gång försökte övertala legislaturer att ingen utanför den reglerade marknaden skulle kunna ha tillgång till gamblingprodukter, har nu krånglat, vilket förhindrar spelare från New Jersey och Pennsylvania från att logga in.

I varje fall så har GeoComply levt upp sitt löfte, men tänk om människor i de reglerade staterna vill spela?

Mac-användare i Underläge i Senaste GeoComply Krånglet

GeoComply har bett om ursäkt för problemet, men användare är ändå upprörda, vilket är förståeligt eftersom många av dem inte uppskattar förlängda anslutningsproblem. Intressant nog så riktar sig bara företaget till specifika Mac-användare och de som använder 13 tums MacBook Pro, Mac mini, MacBook Air och 24-tums iMac. Fastän detta så är spelare i Michigan säkra, vilket antingen betyder att ingen där borta använder en Mac, eller att problemet fortsätter att bete sig konstigt.

Fastän att många av dessa enheter inte har varit på marknaden på ett långt tag så har glitchen plötsligt dykt upp nu.

Under tiden så har Fox Bet Sportbook användare också skickat in klagomål från Colorado, där ett liknande fenomen händer. Det finns dock fortfarande ingen lösning, vilket gör problemet väldigt frustrerande.

PokerStars Frikända, GeoComply Fortfarande Förvirrade

Ännu en noterbar faktor är att det bara är PokerStars och Fox Bet Sportsbook som är påverkade. I kontrast till detta så är Partypoker-konsumenter i New Jersey glada över att allt är som vanligt, tillsammans med de som bor i Pennsylvania. Enligt GeoComply så startade buggen dyka upp när Apple släppte sitt M1 chip, och det beror definitivt inte på en PokerStars mjukvaruuppdatering, specificerade företaget.

Vissa har föreslagit att man kan använda Apple’s Time Machine backup för att potentiellt fixa problemet för vissa användare.

GeoComplys kraftfulla algoritmer kan väldigt sällan luras eftersom att dem får åtkomst till din enhets exakta plats för att exakt kunna kartlägga vart en kund är kopplad från. Att lura den är inte ett alternativ, förklarar GeoComply, som är självsäkra i att verifiera informationen som deras kunder ger dem.

Enlight Företaget så kan även hackers som döper om sitt VPN och platsmjukvaror inte ens arbeta runt det, vilket är exakt vad som gör det så kraftfullt. Dock så pågår problemet fortfarande, och GeoComply verkar ha svårt med att fixa det, och problemet skämmer dessutom ut PokerStars.