Apeiron, som är känt som det allra första web3-gudspelet, har tillkännagett ett partnerskap med TALON från Hongkong och United Esports från Los Angeles för att vara värd för den banbrytande turneringen Apeiron x TALON Nova. Detta samarbete markerar ett betydande steg i kombinationen av traditionellt och modernt spel inom web3-ramverket, vilket erbjuder en ny underhållningsupplevelse.

Turneringens format och schema

Turneringen kommer att belysa Apeirons spelare-mot-spelare-funktion (PvP) genom två konferenser som vardera värd för åtta elit spelare från hela världen.

Den östra konferensen är planerad till den 4-6 april i Asien, medan den västra konferensen äger rum den 11-13 april i Amerika. T

ävlingen kommer att anta ett dubbelutslagningsformat, med tidiga matcher som bäst-av-3 och finaler som bäst-av-5. Deltagarna måste medföra tre lekar med olika avatarer, vilket introducerar ett strategiskt lager där en vinnande lek inte kan återanvändas i samma set. En prispott på 30 000 dollar kommer att delas lika mellan konferenserna.

Exklusivt deltagande och nyckelspelare

Inträde till turneringen är endast på inbjudan, med fansen som får möjlighet att påverka urvalet av deltagare genom att nominera sina föredragna nyckelopinionsledare (KOLs). Evenemanget kommer att presentera framstående personligheter från både Web2- och Web3-spelgemenskaperna, inklusive proffsspelare, innehållsskapare och grundare av esport. Denna mångsidiga uppställning lovar att föra strategiskt djup och snabbt spel till web3-esports framkant och tillgodose en publik som är ivrig efter innovativt och engagerande innehåll.

Strategiskt och engagerande spel

Frank Cheng, VD för Foonie Magus, uttryckte entusiasm för att visa upp Apeirons unika spelupplevelse för en bredare publik och betonade spelets förmåga att utmana spelares strategiska tänkande och anpassningsförmåga. Jazz Tham, medgrundare av TALON, framhävde Apeirons tillgängliga men djupa spel, som erbjuder både nykomlingar och veteraner en plattform för att bemästra spelets komplexiteter.

Detta partnerskap och turnering syftar inte bara till att lyfta konkurrenskraftig web3-esport utan också att integrera kortspel sregler.se’s strategiska spelmoment, vilket säkerställer en engagerande och spännande upplevelse för både deltagare och åskådare.