Reedus är ökänd för att han ibland av misstag släpper spoilers om sitt arbete. Death Stranding 2 bekräftat … kanske.

Det förefaller som om att Norman Reedus kommer att återvända för en uppföljare till Death Stranding, eftersom skådespelaren har låtit det veta att han förhandlar om ett andra spel.

“Jag tror att vi gör en andra Death Stranding”, sa Reedus till en reporter från den brasilianska webbplatsen AdoroCinema och fortsatte med att det var “under förhandling just nu. Så … yay!”

Konversationen rapporterades av IGN Brazil och ägde rum under en rundabordsdiskussion om elfte säsongen av The Walking Dead.

Det skulle inte vara första gången som Reedus har gått händelserna I förväg med spoilers eller tillkännagivanden om kommande projekt: han har gjort det med The Walking Dead flera gånger. Senast förra året förstörde han sista avsnittet för säsong 10.

Samtidigt som det kan tyckas som att Reedus pratar om den kommande regissörens klippningsversion av Death Stranding, som har nytt spelinnehåll, är det förmodligen vad han lockade med förra året. Det här är därför egentligen inget nytt och oannonserat projekt.

Det stämmer överens med tillkännagivanden från utvecklarna Kojima Productions om att de arbetar med ett nytt spel, samt tidigare jobbannonser från den Tokyo-baserade spelstudion. Regissören Hideo Kojima har redan sagt att hans nästa projekt kommer att innehålla “samhälleliga element“.

Kojima har också tidigare uttryckt en önskan att vara säker på att alla uppföljare av Death Stranding kommer att ha en ny story och spelupplevelse.
För övrigt kan jag knappt tro att de fortfarande gör säsonger av The Walking Dead.