Amazons kommande PC MMO, New World, får en öppen beta inför lanseringsdatumet den 28 september, tillkännagav Amazon Games på Gamescoms Opening Night Live på onsdag. Den öppna beta kommer att äga rum från den 9 september till den 12 september.

Den offentliga beta kommer att ge spelarna en chans att testa spelet innan dess officiella lansering bara några veckor senare den 28 september, även om det bara är i några dagar. Förutom den öppna beta, avslöjade Amazon Games också en ny trailer för den kommande MMO som visar mer av den övernaturliga världen i New World.

New Worlds öppna beta följer en sluten beta som mottogs väl och borde ge fler personer en chans att testa spelet innan det officiellt lanseras. Spelet har, precis som andra från Amazon Games, haft en problematisk historia – en nylig försening till den 28 september från den 31 augusti var spelets fjärde – men den öppna beta kan vara ett tillfälle för Amazon att lösa så många problem som möjligt innan New World’s lansering.

New World är tillgänglig för förbeställning nu från $ 39,99. Till skillnad från vissa andra MMO kommer spelet inte att ha något månadsabonnemang.